Guider Sport

Streama padel: Så kan du se Premier Padel, Padel-SM mm.

Listaroo widescreen
Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.

Här berättar vi snabbt och enkelt hur du gör för att streama de bästa padelmatcherna lagligt och i bra kvalitet.

Artikelns innehåll

Var kan jag streama padel?

Du kan streama padel på nedanstående ställen.

Hos Viaplay

Viaplay sänder Premier Padel som köpt ut World Padel Tour. Svenska kommentatorer finns i form av Peter Jidhe och det fd. tennisproffset Sofia Arvidsson.

På bettingsajter

På bettingsajter såsom Bet 365, Expekt och Unibet finns gratis livestreams av de flesta padelturneringar och padelserier. I normalfallet behöver du betta för att kunna titta på padelstreamarna, men vissa padelsändningar är gratis för alla som har ett bettingkonto.

Vilka bettingsajter som är bättre än andra kan du läsa om på sidor såsom https://svenskbetting.com/, och deras delsida om bästa bettingsidor.

På Youtube

På Youtube finns det många bra padelkanaler som ger dig tillgång till gratisstreams, här nedan berättar vi om de två bästa alternativen.

Premier Padels youtubekanal

Premier Padels youtubekanal kan du se sammandrag från matcher som precis spelats. Du kan även se livematcher från grundomgångarna, men inte från och med kvartsfinalen och framåt.

Alla streams finns i bra kvalitet, men några kommentatorer finns det inte till sändningarna.

2024 06 13 13 03 02 27 Premier Padel YouTube

Läs mer: Är det lagligt att streama från Dreamfilm?

A1 Padels Youtubekanal

A1 Padels Youtubekanal, där du kan titta på matcher från A1-touren, som är en underdivision till Premier Padel. Många av de padelstreams som finns sänds live, och kvalitetsskillnaden på spelet jämfört med Premier Padel är inte märkbart stor.

A1 padel

Redbull.com

Hos Redbull.com kan du streama livematcher från Premier Padel gratis och i bra kvalitet. Red Bull sänder alla kvartsfinaler, semifinaler och finaler från Premier Padel utan att du behöver betala för det. Sannolikt tack vare att Red Bull sponsrar touren.

Red bull padelstream

Padelstreamer

Padelstreamer är en streamingplattform för padel som sänder lokala padelturneringar från hallar såsom:

  • Södertälje Padel
  • Luleå Padel
  • Padel Arena Frihamnen
  • Bollnäs Padel

Kvaliteten är bra och det är enkelt att navigera runt på sidan.

2024 06 13 13 11 52 Padelstreamer.com

Padel-Television

Padel-Television är en streamingtjänst som främst är inriktad mot svensk padel. Här kan du bland annat streama Swedish Padel Tour (SPT) och Padel-SM. 2024 började plattformen också streama från World Padel League som är en internationell toppturnering i padel.

Padel tv

Hur streamar jag padel?

Alla streamingtjänster för padel fungerar på mobil, surfplatta och dator. Tjänster såsom Youtube och Viaplay har appar som fungerar på smart-tv-apparater, men tjänster som Padel-Television och Padelstreamer har inga smart-tv-appar.

För att titta på padelstreams på plattformar utan smart-tv-appar rekommenderar vi att du använder Chromecast eller Apple-TV. På så sätt kan du spegla allt som händer på din mobil, dator eller surfplatta så det syns på din tv. Inga sladdar krävs då överföringen sker via wifi.

Läs mer: 3 sätt att streama Allsvenskan i fotboll

Läs mer: Streama Superettan: Så ser du Superettan-streams live!

Vanliga frågor

Kan jag streama padel gratis i Sverige?

Ja, det går bra at streama padel gratis i Sverige. Det kan du göra via bland annat A1 Padels youtubekanal och Redbull.com.

Kan jag streama padel via IPTV?

Ja, det kan du göra, men det är oklart ifall olicensierade IPTV-tjänster är lagliga eller inte. De flesta väljer att använda en VPN-tjänst för att hålla sig anonyma när de använder IPTV-tjänster för att streama.

Är det lagligt att streama padel på nätet?

Ja, använder du de tjänster vi berättar om i artikeln, som Youtube, bettingsajter och Youtube, är det helt lagligt att streama padel.

Behöver jag snabbt internet för att kunna streama padel?

En internetuppkoppling på minst 10 Mbps krävs för att få bra bildkvalitet när du streamar padel, men uppskattningsvis har 99 % av alla svenskar en snabbare internethastighet än så.

Var kan man streama Padel-SM?

Just nu är det Padel-Television som har rättigheterna att sända Padel-SM.

Var kan man streama Swedish Padel Tour?

Det är Padel-Television som sänder Swedish Padel Tour.

Var kan man streama A1 Padel?

Det gör du lättast på youtubekanalen för A1 Padel.

Var kan man streama Premier Padel?

Det kan du göra på Viaplay, Redbull.com och Premier Padels youtubekanal.

Lämna en kommentar