Guider

3 sätt att streama Allsvenskan i fotboll

Person som sparkar pa fotboll

Alla kan inte titta på Allsvenskan live, så det är enkelt att förstå att många vill streama från Allsvenskan på exempelvis sin tv, mobil eller dator.

I denna artikel ger vi dig 3 konkreta tips på hur du gör för att streama från Allsvenskan.

3 sätt att streama Allsvenskan

  1. Titta på Allsvenskan via en streamingtjänst.
  2. Titta på Allsvenskan via en ”fulstream”.
  3. Titta på Allsvenskan via en bettingtjänst.

Nedan berättar vi om de tips vi precis gav dig i större detalj.

1. Att streama Allsvenskan via en streamingtjänst

Streama från Allsvenskan med Discovery+

Discovery+ (tidigare Dplay) har rätt att visa matcher från Allsvenskan fram till 2025. Idag måste du betala från 349 kr/mån för att få tillgång till ett Discovery+ Sport-abonnemang där du kan streama alla matcher från Allsvenskan.

Du kan få ett billigare pris med en rabattkod för Discovery+, för ibland väljer de nämligen att ge nya kunder ett särskilt bra erbjudande.

Streama från Allsvenskan med C More

C More har också rättigheter att få sända streams från Allsvenskan. För att kunna streama Allsvenskan via C More måste du ha ett C More Premium Plus-paket som idag kostar 499 kr/mån.

Du kan streama matcher fran Allsvenskan hos C More

Streama från Allsvenskan med Telia

Som rubriken säger har även Telia rätt att ge sina kunder tillgång till streams från Allsvenskan. För att kunna titta på Allsvenskan som Telia-kund måste du ha ett Telia Play C More Premium Plus-abonnemang som idag kostar 499 kr/mån.

Vad kostar det att streama från Allsvenskan med en streamingtjänst?

Det kostar idag mellan 4 188 och 5 988 kr per år att streama från Allsvenskan. Anledningen till att det är dyrt att streama från Allsvenskan beror sannolikt på att licensavgiften är hög, och så även det faktum att alla streamingtjänster ”bakat in” Allsvenskan i sina dyraste abonnemang.

2. Att streama Allsvenskan via en fulstream

Du kan faktiskt streama från Allsvenskan gratis via en så kallad fulstream såsom:

  • Batmanstream
  • Streamhunter
  • Rojadirecta
  • Hesgoal

Men om det är lagligt att streama från de sidorna är oklart. Detta då de krypterar sina sändningar utomlands, och då domstolar från varken EU eller Sverige har provat något sådant fall.

Det är alltså en bra idé att använda en VPN-tjänst om du vill kunna streama Allsvenskan anonymt och säkert från de sidor vi precis nämnde.

Nar du ar uppkopplad mot en VPN kan ingen se vad du gor pa natet

Läs mer: Vad är en VPN? (och varför du behöver en VPN)

Läs också: Hitta den bästa VPN-tjänsten för dig – komplett guide!

3. Att streama Allsvenskan via en bettingtjänst

Du kan faktiskt titta på Allsvenskan både gratis och lagligt via en bettingtjänst såsom Unibet eller Bet365. Ibland måste du betta på en match eller ha minst 100 kr på ditt bettingkonto för att kunna titta på Allsvenskan-streams, men i vissa fall behöver du bara registrera dig för ett konto för att kunna titta på Allsvenskan.

Det finns även live casino utan registrering som erbjuder betting och streams från Allsvenskan, vilket du kan läsa om i den artikel vi just länkade till.

Värt att tänka på är också att du inte ska betta på Allsvenskan (eller något annat för den delen) om du känner att du har svårt att sluta spela. Läs gärna Spelinspektionens artikel om spelproblem om du vill ha information om hur du minimerar risken för spelproblem. Där får du även reda på vilken typ av hjälp du kan få om du har spelproblem idag.

Fler saker att streama

1 kommentar

  • gör gärna till vana att publicera datum för publiceringstillfälle, för saker och ting har ju en tendens att förändras.

Lämna en kommentar