Guider Sport

Streama Superettan: Så ser du Superettan-streams live!

Fotbollsplan
Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.

Här berättar vi snabbt och enkelt hur du gör för att streama från Superettan i fotboll för herrar.

Artikelns innehåll

Var kan jag streama Superettan?

Det smidigaste ställen att streama Superettan live från är Discovery Plus. Deras sportpaket med alla Superettan-matcher kostar idag 349 kr/månad. Utöver att streama från Discovery kan du även streama Superettan från bettingsajter såsom Bet 365 och Unibet.

Vilka bettingsajter som streamar vilka matcher kan du läsa hos exempelvis Betsidor.se. Du kan även titta på deras blogg, alltså på betsidor.se/sportbloggen, ifall det finns några nyheter som rör Superettan.

Så streamar du Superettan från Discovery

  1. Ta dig till https://www.discoveryplus.com/se/sports.
  2. Teckna dig för antingen lilla eller stora sportpaketet, båda sänder alla matcher från Superettan.
  3. Ladda ner Discovery Plus-appen till din enhet. Discovery Plus fungerar på dator, smart-tv, Apple-tv, Android-tv, mobil och surfplatta.
  4. Logga in på Discovery Plus och streama de Superettan-matcher du vill se.
D stream

Så streamar du Superettan från en bettingsida

  1. Ta dig till en bettingsida såsom Bet 365 eller Unibet.
  2. Säkerställ att de sänder livematcher från Superettan, och det gör du enklast genom att kontakta supporten. De sänder från Superettan idag, sommaren 2024, men det är inte säkert att de sänder från Superettan i all framtid.
  3. Du kan behöva sätta in pengar och betta på den match du vill streama, vilka regler som gäller beror på det spelbolag du blivit kund hos.
  4. Nu kan du streama från Superettan. Att titta på streams via bettingsidor fungerar alltid på mobil och surfplatta, men det är inte alltid bettingsidornas streams fungerar på smart-tv-apparater eller Apple- eller Android-tv.

Vilka tv-kanaler sänder Superettan?

De tv-kanaler som sänder från Superettan idag, sommaren 2024, är Kanal 5 och Kanal 9 som båda ägs av Discovery. Du ska samtidigt veta att Kanal 5 och Kanal 9 bara sänder en Superettan-match i taget medan streamingtjänsten Discovery+ sänder alla matcher varje omgång.

Vad kostar det att se på Superettan på plats?

Att se på Superettan på plats vid arenan kostar ca 100–250 kr. Ett genomsnittligt pris för en matchbiljett är ca 150 kr. Priset för en matchbiljett till Superettan beror bland annat på vilka lag som spelar och hur bra plats du vill ha i arenan.

Vanliga frågor

Vad är Allsvenskan?

Superettan är Sveriges andradivision i fotboll med klubbar från hela landet. Tidigare hette Superettan Division 1, men från och med 1999 är det namnet Superettan som gäller.

Kan jag streama Superettan via IPTV?

Ja, du kan streama Superettan via IPTV, fast värt att veta är att IPTV-tjänster som sänder olicensierat innehåll kan vara olagliga. Det är därför många väljer att använda en VPN för IPTV för att kunna streama anonymt.

Kan jag streama från Superettan utanför Sverige?

Ja, ifall du har en VPN-tjänst som låter dig ”lura systemet” kan du låtsas vara i Sverige trots att du inte är det, och i så fall kan du streama från Superettan från var du än befinner dig.

Kan jag streama Superettan live och gratis på nätet?

Ja, det finns så kallade fulstreams av Superettan, men de är inte så tillförlitliga. Det är vanligt att de Superettan-strömmarna hackar, fryser, avbryts och/eller sänds i dålig kvalitet.

Lästips: mer sport att streama

Lämna en kommentar