Användaravtal

I detta textstycke beskriver vi samtliga regler och bestämmelser som är aktuella för denna webbsida.

Citera gärna våra artiklar

Du får citera, dvs. använda delar av en publicerad artikel, om du bistår med en länk som pekar mot artikeln ifråga. Du får även använda bilder som du hittar på webbsidan, men även då kräver vi en tillbakalänk till den aktuella artikeln.

Om du känner dig osäker gällande de citeringsregler som är aktuella, hör av dig till oss via e-post innan du publicerar din artikel.

Vi sparar inga cookies

Teknikguiden är fri från cookies, som kortfattat kan beskrivas som textremsor med information, som sparas på din enhet.

Vi använder inte Google Analytics

Vi nyttjar inte statistiktjänster likt Google Analytics, och detta för att värna om din integritet.

Regler för kommentarsfältet

Du har möjlighet att kommentera merparten av de artiklar som publiceras på Teknikguiden. Vi förbehåller oss dock rätten att ta bort kommentarer som antingen är stötande eller irrelevanta. Om du känner är missnöjd gällande vår kommentarshantering, kontakta oss så kompromissar vi fram en lösning.

Sponsrat innehåll kan förekomma

Sponsrade artiklar samt så kallade affiliatelänkar, där vi får ersättning för att förmedla dig vidare till en extern webbsida, kan förekomma. De sponsrade artiklarna kan särskiljas från det redaktionella materialet, och vi anger tydligt när affiliatelänkar förekommer.

Webbsidan är reklamfri

I skrivande stund är webbsidan helt befriad från alla typer av annonser. Vi har som målsättning att denna hållning inte ska förändras i framtiden.

När du besöker denna webbsida: https://www.teknikguiden.se, godkänner du de villkor som angetts per automatik. Om du har frågor gällande användaravtalet, kontakta oss via e-post: red@teknikguiden.se.