Guider

8 populära digitala presenter → Köpguide

Person som ger bort digital ga¨va

Det är smidigt att ge bort en digital gåva. Dessa typer av gåvor har nämligen ingen leveranstid, och kan skickas till vem som helst.

Men vilka digitala presenter är mest populära egentligen?

Det ska du få reda på i den här artikeln, där vi presenterar 8 perfekta digitala presenter som du kan köpa till någon du gillar.

8 bra digitala presenter

  1. Presentkort till en streamingtjänst.
  2. Youtube Premium-medlemskap.
  3. Spotify-medlemskap.
  4. Videohälsning.
  5. Tv-spelstjänst.
  6. Matkasse.
  7. Onlinekurser.
  8. VPN-tjänst.

Nedan pratar vi mer om de streamingtjänster som precis nämnts i större detalj.

Läs mer: På Bjuda.nu hittar du en komplett jämförelse av digitala presenter. Hela 15 bra alternativ listas.

1. Ge bort ett presentkort för en streamingtjänst (från ca. 100 kr)

Presentkort för streamingtjänster såsom Netflix, HBO Max eller Discovery+ är alltid populära. Ett presentkort för en streamingtjänst kostar från cirka 100 kronor.

2. Ge bort ett Youtube Premium-medlemskap (från ca. 100 kr)

Ett Youtube Premium-medlemskap passar perfekt för alla som vill slippa titta på reklam såväl innan som mitt i Youtube-videor.

3. Ge bort ett Spotify-medlemskap (från ca. 110 kr)

Ett Spotify-medlemskap kostar från 109 kr, och ger mottagaren möjlighet att lyssna på hundratusentals låtar utan reklampauser.

4. Ge bort en personlig videohälsning (från ca. 400 kr)

På marknadsplatser såsom https://memmo.me/ kan du beställa personliga videohälsningar från ikoner såsom Ola Rapace, Glenn Hysén och Börje Salming. Videohälsningen kan förstås sparas ner lokalt och fungera som ett fint minne.

5. Ge bort en tv-spelstjänst (från ca. 100 kr)

En tv-spelstjänst likt Xbox Live Gold eller Playstation Plus kan vara en god idé, i synnerhet om mottagaren precis fått ett nytt tv-spel.

Ett Xbox Live Gold-medlemskap krävs nämligen för att kunna spela online på Xbox One och Xbox One X/S, medan ett Playstation Plus-medlemskap är ett måste för alla som vill kunna spela online på en Playstation 4- eller 5-enhet.

Utöver tillgång till multiplayer-universumet inkluderas även ett flertal kostnadsfria spel varje månad, oavsett om du köper ett Xbox Live Gold- eller ett Playstation Plus-medlemskap.

6. Ge bort en matkasse (från ca. 220 kr)

En färdigplockad matkasse med upp till fem rätter (inkl. recept) är en bra gåva till såväl stressade föräldrar som alla personer som har dålig fantasi i köket. Linas Matkasse och Ekoviva är två populära matkasse-leverantörer som många valt att teckna sig för.

7. Ge bort en onlinekurs (från ca. 400 kr)

En onlinekurs där deltagaren exempelvis lär sig mer om digital marknadsföring, såsom affiliatemarknadsföring, kan vara en god idé. Värt att notera är att det finns prisvärda onlinekurser som behandlar i princip allt från matlagning till bilreparationer.

8. Ge bort en VPN-tjänst (från ca. 300 kr)

Alla som vet vad en VPN-tjänst är kan säkert berätta att du kan surfa säkrare och bli anonym på nätet med en VPN. Men sanningen är att du även kan låsa upp tv-plattformar såsom SVT Play i utlandet och amerikanska Netflix i Sverige.

En VPN-tjänst är alltså en bra gåva för alla som reser mycket, och/eller bryr sig om sin integritet på nätet.

Lämna en kommentar