VPN

3 bästa VPN-tjänsterna för Popcorn Time

Basta VPN for popcorn time

Om du gillar att titta på Popcorn Time är det en bra idé att skydda dig med en VPN.

I denna artikel berättar vi varför du borde ha en VPN som Popcorn Time-användare, och vilka VPN-tjänster som passar bäst för ändamålet.

Därför borde du ha en VPN vid Popcorn Time-streaming

Popcorn Time är i sig inte olagligt, men om du skulle råka titta på upphovsrättsskyddat material av misstag så bryter du mot lagen. Av den anledningen är det en bra idé att skaffa en VPN som byter ut ditt riktiga IP-nummer, och således gör dig anonym på nätet.

Värt att veta är även att det finns skumma upphovsrättsföretag som skickar kravbrev till Popcorn Time-användare. Så många anser att det är ett måste att använda en VPN för att titta på Popcorn Time på ett riskfritt sätt.

Så hittar du bästa VPN för Popcorn Time

Det viktigaste är att den VPN-tjänst du skaffar är loggfri (för då blir du 100 % anonym), och att du får en snabb hastighet och således slipper buffrande och frysningar.

Alla VPN-tjänster vi nämner i denna artikel är loggfria och snabba, och uppfyller även alla krav du ser på listan nedan.

VPN krav for popcorn time

1. OVPN (svensk support – bra för streaming)

 • Servrar
 • Länder
Fungerar med
 • Multi-login
 • Livechatt

Läs gärna vårt test av OVPN om du vill veta mer om hur de presterar.

2. Cyberghost (billig och säker)

 • Servrar
 • Länder
Fungerar med
 • Multi-login
 • Livechatt

Läs gärna vårt test av Cyberghost om du vill veta mer om hur de presterar.

3. Private Internet Access (bra allt i allo-VPN)

 • Servrar
 • Länder
Fungerar med
 • Multi-login
 • Livechatt

Läs gärna vårt test av Private Internet Access om du vill veta mer om hur de presterar.

Svar på vanligt ställda frågor

Finns det någon risk med att använda Popcorn Time?

Ja, då Popcorn Time laddar ner torrenter tillfälligt för att du ska kunna titta på materialet finns det en risk för att upphovsrättstroll hör av sig till dig. Av den anledningen är det en bra idé att använda någon av de VPN-tjänster vi nämner i denna artikel.

Är Popcorn Time lagligt?

Både ja och nej. Det är lagligt att titta på material som inte bryter mot upphovsrätten. Men om du skulle råka titta på material, exempelvis filmer och tv-serier som bryter mot upphovsrättslagen använder du inte längre Popcorn Time på ett lagligt sätt.

Är Popcorn Time säkert?

Det är extremt ovanligt att en Popcorn Time-klient skulle innehålla virus eller spionprogram, så Popcorn Time är på så sätt säkert.

Men det finns samtidigt upphovsrättstroll som gör allt för att försöka sätta dit dig som Popcorn Time-användare, oavsett om de tittat på något upphovsrättsskyddat eller inte.

Kan jag titta på Popcorn Time utan VPN?

Ja, det kan du göra. Men du ska samtidigt veta att det finns aktörer som spårar ditt IP-nummer för att slutligen skicka hem kravbrev till dig, där det står att du måste betala en viss summa pengar. Med en VPN skyddar du dig mot sådana utpressningsförsök.

Läs mer: De 10 bästa torrentsidorna som fortfarande fungerar.

Ska jag använda en gratis VPN till Popcorn Time?

Nej, det är inte en bra idé att använda en gratis VPN-tjänst tillsammans med Popcorn Time, eller över huvud taget för den delen. VPN-tjänster som är gratis får inte in några pengar via månadsavgifter, och måste därför göra oärliga saker för att tjäna pengar.

Dessa oärliga saker inkluderar nästan alltid att sälja din internethistorik till högstbjudande, och att infektera din enhet med annons-appar som i värsta fall kan skada din enhet.

VPN-tjänster som är gratis ger dig inte heller någon anonymitet, så de är dåliga på alla sätt och vis.

Vi rekommenderar alltså att du använder en betal-VPN för att skydda din integritet när du använder dig av Popcorn Time, förslagsvis någon av de VPN-tjänster vi nämner i artikeln för de passar bäst för ändamålet.

På bilden nedan ser du de viktigaste skillnaderna mellan en betal-VPN och en gratis-VPN.

Gratis vs betald vpn utvalda viktiga aspekter att tanka pa

Läs mer: Guide om hur du väljer den bästa VPN-tjänsten.

Lämna en kommentar